2010-02-27

Igår efter jobbet åkte jag till Vällingby för att göra synundersökning - jag ska börja använda linser igen, efter ett ganska långt uppehåll. Efter undersökningen som inte visade så stor skillnad från förra gången gick jag en runda i några affärer, med mig hem kom detta som bilden visar, en bukett tulpaner - jag köper nya varje vecka, denna gång härligt gula - två söta burkar från Åhlens, en otroligt vårig sjal från HM samt en fotfil, nu ska fossingarna bli lena. Efter rundan i Vällingby gav jag mig hem och umgicks med Jeppe i soffan. Idag är vädret under all kritik... plusgrader och dimmigt, kanske att det regnar till och med. Känns som jag bara vill vara inne och mysa hela dagen, men jag ska ta mig iväg till Friskis och styrketräna lite också - det var alldeles för längesen, sen ikväll blir det OS och schlagerhäng med Lina och Christian :-) Ha en fin lördag - det tänker jag ha.

2010-02-21

Vi har en ny härlig vecka framför oss. Jag har inte tränat på några veckor på grund av en härlig resa till London och lite sjuka... Men nu är jag frisk och på hemmaplan. Har tänkt att simma ett par gånger denna veckan, har ju simhallen 200 meter hemifrån, simmade under en period med Louise för några år sen, så det är dags att ta tag i det igen. Tänker även ta mig till Friskis och styrketräna en eller två gånger under veckan. Låter det inte bra? Jovisst! Jag har TAKK-kurs på tisdag annars är veckan skönt oplanerad - ni vet som jag gillar! Bjuder på några (tyvärr dåliga) bilder från dagen, solsken genom fönstret och översnöade bilar och snögubbar, som vi såg under vår sköna eftermiddagspromenad. Skriver inget om vädret - ni vet vad jag tycker :)

2010-02-15

Det är roligt med de olympiska spelen! Jag gillar att sitta i soffan med älsklingen och spana på TV, datorn och Iphone - OS-nördar - javisst! Skönt att vi är lika med det i alla fall. Ikväll har det ju varit fokus på längd (härligt med guld!), vilket är en av mina favoriter under OS, vad gillar du mest att se på? Skidskytte, puckelpist, skidsko, skicross och boardercross är några andra favoriter. Ja, egentligen är allt roligt och spännande! Kommer bli många sena kvällar under detta spektakel :-)

2010-02-14

Denna helg har tillbringats i Bergvik med fest för mamma, strålande sol och mys med familjen, kan det bli bättre? Nej, jag tror faktiskt inte det! Visst är det underbart nu när solen kommer fram och gör snön så härligt gnistrande och värmen som sprids är fantastisk. Å, vad jag tycker om vårvintern. Helgen är slut, ny vecka med nya mål - mitt största mål är att hitta ett par nya vinterskor - det är ett måste! Svårt, det verkar som att alla har köpt nya vinterskor denna vinter - kanske behövligt :) Ha det gott!

2010-02-11

Jag och det här härliga gänget har haft en riktigt bra vistelse i London. Shopping, "turistgrejer", god mat, musikal, mammas 50-årsdag och en massa mer gjorde denna resa go! Tack och godnatt!

2010-02-01

Äntligen har min fina kalender kommit! Efter lång leveranstid på två veckor så damp den ner i brevlådan idag. Jag hade en kalender från detta företag förra året också och har nu alltså en för det underbara året 2010 också. Låt året börja, bara en månad försent - så går det när man inte beställer i tid och att inte de som finns i bokhandeln inte duger! Det är små bra detaljer som jag verkligen gillar, till exempel att vid beställning kunde man välja att skriva in viktiga grejer så som födelsedagar, eller som ni ser nedan - ifall vi glömmer :-) Igår var det exakt sex månader kvar! Det går framåt! Jippi!
Vilken bra helg vi har haft! På fredagen var det jobb som vanligt, lite fredagssegt kan man säga. Efter det åkte jag och Lina till Gunilla och Patrik i Uppsala, vi åt gott, spelade spel och bara hade det bra. På lördagen vaknade vi lite så där lagom sega, hasade oss upp och åkte till Nacka och bröllopsmässan, vilken inte var så bra som jag trott, men ändå lite kul att kolla runt och provsmaka godheter... Efter att vi gått på mässan en timme eller två gick vi vidare till Forum Nacka och shoppade lite, vilket var mycket trevligt. Sen åkte vi hemåt med siktet inställt på en myskväll i soffan, dock blev det inte så utan en maffig gospelkonsert med 1300-manna stor kör i Konserthuset :-) Dagen avslutades med ett parti Carcassonne - jag vann! Igår var Jeppe på cup hela dagen och jag tränade, var på stan, köpte resväskor inför London. Jag passade även på att städa lite i köket, nu är det rent bakom spisen också :-) På kvällen blev det såklart Jeppelinmys igen! Underbart! En bra helg helt enkelt!