2010-06-27

Leahs fot, underbara lilla flicka, faster Elin är så stolt!

2010-06-26

Skickar en midsommarhälsning till er alla!

2010-06-20

Det är bara tre arbetsdagar kvar för mig, på onsdag efter jobbet åker vi äntligen hem till Bergvik. Jag har inte varit hemma sen påsk. Det blir härligt att få en långhelg tillsammans med Jesper, mamma och pappa. Eventuellt kommer Jon och Sanna också, om inte en bebis tittar ut. Lisa är i Schweiz och firar midsommar där tillsammans med de andra svenskarna som hon pluggar tyska med.

Efter midsommar är det bara två arbetsveckor kvar innan jag slutar på mitt jobb och får semester. Å så skönt med semester! Vi har inte planerat in några resor eller sånt, vi kommer nog mest pyssla med bröllopssaker. Vi har ju lite att dona på med :-) Igår besällde vi föresten min ring, å så fin det blir!

Ha en fin vecka, det verkar som att solen ska lysa på oss!

2010-06-18

Och vinnaren är....Karin! Mamma du vann! Du får en av mina sommarböcker när vi kommer hem till midsommar! Grattis grattis! Vad roligt att ni alla var med och tävlade! Slänger nog in en tävling lite senare i sommar igen, det här var ju roligt! Kram på er alla!

2010-06-11

Eftersom sommaren är här så tänkte jag blogga lite om något jag gillar att göra just på sommaren. Jag gillar egenligen att göra det hela året, men det är just på sommaren jag verkligen gör det ordentligt... Läsa såklart! Jag älskar att läsa böcker och har nu en härlig uppsättning framför mig. Det är lite blandad kompott med chic lit, deckare och nån lite djupare variant. Säg till om det är någon just du vill läsa, så ger jag dig den när jag är klar och när du läst klart den ger du den vidare till någon annan! Om fler personer läser samma bok istället för att köpa den själv blir det bättre för miljön, är ni med? Lite som ett eget bibliotek, fast att jag inte kräver tillbaka böckerna efter en månad :-) Åter till soffan och läsningen!

Jag lottar föresten ut en av mina nya fina pocketböcker till en av er läsare som kommenterar detta inlägg (Skriv en kommentar att du vill vara med och tävla samt vilken din favoritbok genom tiderna är). Tävlingen pågår till och med nästa fredag (18 juni), sen lottar jag en vinnare! Är ni med? Sprid tävlingen till era vänner, så att fler kan vara med och vinna en härlig sommarbok!

2010-06-08

Jag var ute på en skön promenad för en stund sen, gick förbi mitt nya jobb, känns så himla bra ska ni veta. Resten av promenaden gick jag och planerade för hur jag vill lägga upp arbetet under hösten! Har redan förberett mig genom att köpa två böcker som jag tror jag har stor användning för. Njöt av vår fina natur under promenaden och tog med mig lite av den in. Hundkex - vackert! Nu ska jag umgås med Jesper. Kram kram

2010-06-07

Vilken härlig helg vi hade! Jag blev hippad av Falköpingstjejerna Louise, Hanna, Ilma, Frida och Karin i lördags, Vilken bra dag vi hade! En solig och fin dag som bland mycket prat och skratt innehöll sminkning, fotografering, uppdrag på stan, picknick i gröngräset, mys på spa, med ansiktsbehandling, mys hemma hos Frida med god middag och dessa fina tjejer! Tack så mycket fina ni!

2010-06-02

Idag, en vecka efter intervjun fick jag det glädjande samtalet. Jag fick jobbet som lärare i förskoleklass på en skola i Bromma. Äntligen är jag på väg in i skolans värld. Jag är verkligen hur glad som helst. Ikväll firar jag med att gå och se när Kasam spelar match, jag hoppas Jeppe gör ett eller två mål för att fira mig. Det är jag värd! Kram på er alla godingar.