2011-10-17

Helgen gick alldeles för snabbt, men vi har haft det riktigt bra i det underbara vädret. Krattning hos mormor, umgänge med katterna och familj, spel på telefoner och utan, skogspromenad och massa mys och skratt. Tack för en härlig helg mamma, pappa, mormor, Lisa, Marcus och Jesper!




2011-10-13

I sovrummet blommar novemberkaktusen och ängeln vakar över barnen på bilden och oss. Det är en fin plats tycker jag - en annan fin plats är Bergvik. Imorgon åker vi äntligen dit igen, det ska bli mysigt att åka iväg med fina maken till fina mamma och pappa. Välkommen härliga helg!

2011-10-07

Kasam har spelat sin sista match för säsongen, jag var där och tittade och frös. Väl hemma igen värmde jag upp mig med ljus och en filt. Nu har även Jesper kommit hem - helgmyset kan börja! Vänner, ha en riktigt härlig helg!


2011-10-05



 Jag har kommit in i ett bakflow. Igår blev det lingonkaka och idag kanelbullar, undrar vad morgondagen bjuder på? :) Fick en surdeg av min kollega idag - så snart blir det surdegsbröd också!

2011-10-01


Redan 1:a oktober och jag gillar det, jag är som många redan vet en människa som gillar alla våra årstider. Hösten är speciell eftersom det är så många fina färger som blandas. Jesper och jag tog en foto-promenad i skogen kring sjön på förmiddagen. Vi njöt av solskenet, alla fina färger, den klara luften och varandras sällskap. Vi har verkligen en skön lördag.