2009-09-12

Här är resultatet från dagens plommonkok! Det blev en stor burk och fyra små fyllda med mumsig plommonmarmelad. Jag kokade marmelad redan i torsdags, men denna känns mer proffsig och fin. Det är ju perfekt att ha några burkar på lager om man vill ha lite gå-bort-presenter eller så. Tänkte jag skulle baka bondkakor någon dag också och packa lite sött i små påsar med fina band runt. Egentligen är jag inte så himla förtjust i marmelad men just sånt här tycker jag är roligt och mysigt att fixa med :) Vi åkte till stan i förmiddags och myste runt på bland annat Panduro. Där inhandlades dessa burkar och tyget, vi spanade även på allt annat mys de har där. Panduro är verkligen en mysig butik, en av mina favoriter. Vi var även in på en annan favorit, Granit. Ikväll händer nog inget speciellt tror jag, lite mys i soffan känns skönt!

4 kommentarer:

Cissi sa...

Vilken fin blogg du har :)

Sara sa...

Så tjusiga... :)
Visst är det skoj med Panduro, fast vi har ju inte det här i Linköping tyvärr... Men när katalogen kommer tar jag en tripp till pyssel-paradiset och får massor med idéer som inte blir av ändå. :)

ha en mysig kväll!

Sara sa...

Åh vad du är duktig! Riktigt fina burkar. Jag älskar också Panduro, ska gå lös där inne ordentligt när jag får lön :p
Jag har haft en okej helg, men hade gräslig huvudvärk igår. Idag är det lite bättre, det kommer nog av att det har varit lite mycket det sista. Idag har jag mensvärk i stället :p
Ha en fin söndag gumman, vi får ses snart igen tycker jag =) Ta en långpromenad någon dag kanske? KRAM!

Anonym sa...

Så sött ju! :) /kram ilma.