2010-01-13

Nu är glada julen slut, japp nu är det lilla juliga vi hade borta. Det blir ju väldigt mysigt just vid jul med alla ljus, så vi fortsätter så klart ha ljus, bara i en annan tappning än under julen. Lite mer vitt och lite mer stenar :-) Bjuder även på en bild på en av våra soffkuddar som inhandlades under mellandagarna. Jag gillar grönt, det syns i vårt hem :-) Vi har inskolningar denna vecka, det är mycket att tänka på och ljudnivån på förskolan känns som den är högre än normalt - så lugn hemma behövs, vilket vi verkligen har! Igår var jag på Friskis och gymmade lite, ska dit imorgon också - det är skönt att vara igång! Ha en god kväll vänner!

1 kommentar:

Sara sa...

Låter skönt att vara igång vännen! Det kliar lite i mig här, trött på att vara stilla. Känner på mig att det kommer ta sin lilla tid för hostan och det onda i halsen att gå över så att man kan träna för fullt här dock. Ska försöka ha tålamod.

Har inte orkat städa bort julen än, men tycker att det är lika skönt varje år. Göra klart för våren liksom :) Ska försöka ta tag i det i helgen! KRAM!