2010-04-16

Blev ikväll stoppad av polisen för första gången, fick visa körkort och blåsa, vilket såklart visade negativt. Lite lustigt att jag inte blivit stoppad innan, jag har ju ändå haft körkort i nästan åtta år. Körkortet är inte vackert, det är trasigt och kommer säkert gå sönder snart, men jag tycker det är onödigt att byta innan bröllopet. Tanken är ju att det ska stå ett annat namn där då :-) Det är så skönt att det är fredag idag. Efter jobbet gick jag och Jeppe ut på en gemensam joggingtur, härligt att göra sånt tillsammans. Nu ikväll är Jeppe i stan på något evenemang och jag har varit i Kista och spanat runt lite :-) Jag är laddad för en skön ledig lördag imorgon utan något inplanerat. Nu blir det en kopp te i soffan. Fint!

5 kommentarer:

Sara sa...

Härligt! :)

Själv har jag aldrig blivit stoppad (än ska väl tilläggas)... Har ett relativt nytt körkort så jag får väl vänta på nästa 10 års period med att byta efternamn. ;)

Sara sa...

Iih, häftigt med namnbyte (och bröllop så klart) i sikte :D

Jag ska dra med mig min karl på långpromenader i helgen, när jag fått i gång benen ska jag också öka tempot lite. Vill verklilgen bli bra på det här med löpning.
Ha en fin lördag nu. KRAAAM!

Louise Larsson sa...

Hej! jag har heller aldrig blivit stoppad av polisen. Förutom när jag och charlotta var på väg från frissan på min bröllopsdag..hahaha.. men då var det ju hon osm körde:)

Fick du mitt mail med programmet?

Längtar till 7 maj!!!
KRAM

Gunilla sa...

Tur att det visade negativt och att du inte körde för fort, så jag slipper se ditt körkort dyka upp på jobbet! ;)

Själv minns jag bara att jag blivit stoppad en gång och fått blåsa, i Ockelbo. Då var jag 16 och var ute på min första längre övningskörning. Pappa var nog mest orolig att jag inte skulle stanna i tid utan köra på polisen som klivit ut i vägbanan...!

Öbon sa...

Har fått visa körkortet och blåsa flera gånger, men då polisen oftast har sina kontroller på tisdagsförmiddagar (eller så) får de inte fast så många som inte kan hålla sig i styr. Äh, lät lite konstigt. Jag dricker inte ens folköl om jag ska köra morgonen efter.