2012-04-01

Balkongen

Nu har även balkongen fått lite inredning, bord och stolar i fin grön färg, en hylla som är fylld med härliga vårblommor, lite påskris och en pärlhyasint. Jag ser fram emot att sitta på balkongen när det blir lite varmare. Du kanske vill hålla mig sällskap? Igår hade vi inflyttningsfest - vi har nog världens bästa kompisar - tack att ni kom och förgyllde vår kväll! Idag har jag bara slappat hela dagen, en underbart skön söndag helt enkelt. Nu laddar jag för fyra arbetsdagar - sen är det påsklov, tjoho!3 kommentarer:

Sara sa...

Jag skulle absolut vilja hålla dig sällskap på din balkong. :)

Louise Andersson sa...

Hahaha...när jag bara såg bilderna så tänkte jag att nu har hon lagt in lite bilder från inredningstidningar som inspiration till hur hon vill ha sin balkong. Men det var ju DIN balkong:) SÅ fint du har gjort! Dom där möblerna är ju så fina! Är ni hemma 2 juni? Simon ska ju springa Stockholm maraton och vi funderar å att hänga med och kolla. Då vill vi ju gärna fika på eran balkong!:)

Kicki och Molly sa...

Vad påskfint ni har det! Eller vårfint kanske man kan säga.
Vad kul att jag fick din "vanliga" blogg, Christinebe är här och skriver ett avtryck men jag kallas i vanliga fall Kicki :)

LÄgger till din blogg som favorit! Och jag fortsätter följa dig på det andra stället med.