2012-10-07

Att bära sitt barn

Bärsjal vs bärsele. Vi har fått låna en bärsele vilken vi älskar, den är smidig att ta på sig och sätta i Nils, dessutom är den bekväm, dock kan Nils huvud fara lite hit och dit. Vi har även en bärsjal som är mycket mysigare att ha Nils i, vi kommer så nära varandra och huvudet ligger rätt. Sjalen är lite krångligare att sätta på sig (vi håller på lära oss) så den kör vi mest hemma medan selen är smidigare när vi är i väg. För oss passar båda bra och är ett säkert kort när Nils är gnällig. Du som har barn, vilken föredrar du? 


4 kommentarer:

Gunilla sa...

I början - bärsjal, för precis som för er var det lättare att få till stöd för huvudet för lillan då. Dessutom trivdes E så bra att hon alltid slocknade kort efter att hon placerats i sjalen. Sedan hon blev större övergick vi helt till selen då hon satt bättre och inte verkade trivas i att "pulas ned" i en sjal längre. Det fanns säkert andra knytningar som hon skulle sitta mer upprätt där med, men de testade vi inte eftersom hon trivdes så bra i selen. Nu kör vi bärstol på ryggen ute i skogen mm (igår gick vi ut i det strålande höstvädret och grillade korv i skogen intill här - mysigt!) E älskar att åka bärstol - högt upp, ser allt! :)

Louise Andersson sa...

De är säkert jättebra på olika sätt. För mig var sjalen enda alternativet eftersom migränen kommer som ett brev på posten om jag bär för tungt på axlarna. Sjalen är ju suverän på att fördela tyngden!

Annah sa...

Har inga än så jag får kommentera på hur fiiiina ni är ihop!!! Perfect match! :-)

(svarade på din kommentar i min blogg!;)).

Kicki sa...

Vi provade bärsjal på BB men vi fick aldrig till det.. Har kört på bärsele de få ggr vi använt den (hittade en billig på Tradera)... Den var t.e.x jättebra när vi var på Ullared :D Med vår bärsele blir huvudet fixerat ganska bra, eller ja.. det blev det iallafall med den Babybjörn vi hade, även om han bara var några veckor när vi använde den de första gångerna...