2012-10-23

Dagarna med Nils!

Nils och jag umgås med varandra hela dagarna, så här kan det se ut: Vi åker till stan och fikar med andra mammor och bebisar. Vi promenerar själva eller med våra nyfunnna BVC-kompisar. Eller så hänger vi på öppna förskolan. Vi reser också en del, Falköping helgen som var och Bergvik helgen som kommer. Det kanske är därför tiden går snabbt - för att jag bokar in saker då och då. Nåja, hursomhelst så är det mysigt att umgås med Nils hela dagarna oavsett om det är tillsammans med andra eller bara vi två. Bäst är det såklart med familjemys - mamma - pappa - barn!

4 kommentarer:

Karin sa...

Finaste Nilse-gubben. Att en mormor kan längta så, men snart kommer ni och kanske följer finaste Leah-gumman också med. Håller tummarna för det. Då blir lyckan total och dubbel :-) Kramar till er.

Louise sa...

Tack för att vi fick ha er här i helgen! Det kändes så tomt när jag kom hem från jobbet i måndags! Hoppas ni kommer snart igen!:) KRAM

Anneli sa...

Hej Elin! Han är fantastisk fin eran son, stort grattis igen! Vi väntar också barn, det är beräknat till 16/11 så det närmar sig!

Kram från Anneli Simonsson i Trollhättan.

Annah Nyberg sa...

Åh så fina ni är! :-)