2013-01-14

Nils nya favorit - babysim

Idag har jag och Nilsen varit på babysim för första gången. Nils fullkomligt älskade det! Jag hade mina aningar om att Nils skulle gilla det, för när vi var hos mormor och morfar i jul badade Nils i badkaret och njöt som bara den. (Synd att vi i sex år på Tempus haft badkar och nu bara har dusch). Nils doppade till och med ansiktet i vattnet. Tror att den lilla killen brås på sin moster - fisken i vattnet. Jag ser verkligen fram emot de kommande sju gångerna. Nils var som sagt väldigt aktiv under simpasset, men efter duschen bröt han ihop och blev övertrött. Han sover, tre timmar senare fortfarande i babyskyddet, lillkråkan. 
5 kommentarer:

Sara och Charlie sa...

Men lilla godingen! Klart man blir trött av ett sånt äventyr, Charlie somnade så fort jag hade fått på honom kläderna efter första gången :D Vad roligt att han gillade det! Vi har inte varit i badhus sen sista gången på Babysimmet, men i början på februari har jag tagit föräldraledigt en måndag när dom har studiedag på Cs förskola, då ska vi åka iväg! Blir spännande :)

Fina napphållaren med stjärnor, Charlie använder sin massor :) Häromdagen höll han i den på skötbordet, tittade på mig och sa "bebis"! Ja, du har fått den av Nils :) Hihi!

Vi saknar er! Vill ses snart! Kramar

maria sa...

Ja tiden går verkligen alldeles för fort! Jösses, 4 månader sedan eran lille prins kom till er :-)
Va härligt med babysim, längtar så efter att få börja på det om några månader...
Så fin han är er lille kille, lik er båda tycker jag :-)
Många kramar!

Lisasigrid sa...

Mysen, han och jag ska bada massa tillsammans när han blir lite större :) puss och kram

Anne sa...


Fine lille Nils. Vi ska också bada mycket såå skönt o roligt tycker farmor, Puss

Anonym sa...

vilken sötnos :) Har han också fått Sophie giraffen :) haha.. kram