2009-09-29

I helgen har vi haft besök av våra gamla grannar Louise, Simon och David. Vi har bland annat kikat i butiker och handlar en del, ätit gott på Rice, spelat Beatles guitar hero, åkt rib-båt (min födelsedagspresent av Jeppan), promenerat runt Kyrksjön, ätit scones och en hel del mera. Jag tycker att helgen har varit mysig och bra, hoppas även att våra vänner är nöjda med besöket hos oss. Bland det bästa var nog båtturen, det gick snabbt och var roligt. Härligt också att solen sken skönt på oss under turen. Jag och Jeppe ska nog köpa båt... fast det dröjer nog ett tag :)
-
Idag har jag varit på kurs, jag går under fyra dagar denna termin kurs i pedagogisk dokumentation och idag var första tillfället. Jag tror verkligen att denna kurs kommer tillföra mitt arbete på förskolan en hel del. Nästa tisdag börjar min andra kurs, då ska jag och min kollega läsa Tecken som alternativ och kompletterande kommunikation (TAKK) vilket jag jag också tror och hoppas kommer vara givande.
-
På fredag åker jag hem till Bergvik och njuter av en helg hemma. Nu tror jag att det är dags att krypa ner under täcket. Ska nog läsa lite och förbereda mig på utvecklingssamtalet jag och chefen ska ha imorgon - hmm vad är jag bra på och vad tillför jag på jobbet, svåra men bra frågor.

2 kommentarer:

Jeppe sa...

Det var en härlig helg gos!

Nästa blir också bra, med Chrollan/Seb för mig och hemma för dig. Älskar dig!

Louise Larsson sa...

Vi är supernöjda med vår helg! Kunde inte ha varit bättre. Längre möjligtvis;)

Hoppas ni hinner med ett besök i Falköping snart!

Ha en bra vecka!

Kram