2009-11-16

Det är måndagkväll och jag riktigt myser här hemma. Ute är det trist, grått och kallt. Här inne är det mysigt, ljust och varmt. (Föresten så är det mindre än två veckor kvar till första advent nu - mys) Idag kändes det extra segt att det var måndag, jag hade gärna haft en helg till efter den som var. Men snart är det fredag och helg igen. Då åker vi till Falköping och myser med släkt och vänner. Igår tränade jag och Jeppegymmet, idag har jag träningsvärk, men trots värken stack jag iväg till Friskis direkt efter jobbet och körde ett skönt jympapass. Som min syster Lisa brukar säga så är ju träningsvärken den bästa värken :) Ikväll myser jag som sagt här hemma. Tända ljus, gott te och soffhäng - fint! Vad gör du? Jag gillar ju att läsa, men har inte alls läst speciellt mycket sen jag började jobba... Konstigt egentligen, det är ju nu jag har tiden, eller? Nu vill jag komma igång med läsningen igen och vill ha boktips av er. Har massor av böcker som ligger och väntar, men det är alltid skoj med nya tips. Jag läser det mesta, men gillar chic lit och deckare mest :) Ge mig tips! Föresten, mums vilka goda kanebullar jag bakade förra veckan, det tror jag även de på jobbet tyckte, de gick åt i alla fall :-) Ha en bra vecka och kram på er!

3 kommentarer:

Sara sa...

Stella och Sebastian av Jenny Leeb gillade jag jättemycket, ska leta reda på fler böcker av henne. Sen gillar jag Denise Rudbergs böcker (har läst Jenny S, Matilde och Åse). Dom sträckläste jag typ, jättemysiga. Mari Jungstedt gillar jag när det gäller deckare. Jag läste jättemycket i augusti-september när jag började pendla, men det senaste har det inte blivit så mycket. Fast nu blev jag inspirerad, ska kolla på Adlibris :p
Har du varit inne i bokhandeln på Outlet:en i Barkarby? Där kostar alla pocketböcker 35 kr. Grymt!

Lång kommentar det blev då :p Ha en bra dag! Kram

Sara sa...

Oj, jag kan komma med massor av tips. Vad för sorts böcker vill du ha?
Om det är deckar så har jag massor på lager. ;)
Mari Jungstedts böcker, bättre än filmerna på tv4. Mons Kallentoft, Stieg Larssons trilogi...

Får nog kolla i bokhyllan där nere och återkomma. ;)

Önskar dig en skön och härlig tisdag!
Kram

Linda sa...

Mitt tips är "Snabba Cash" av Jens Lapidus. Den är riktigt bra och den kommer ju dessutom ut som film i mitten av januari. ;o)

Sen så gillar jag triologin "Östermalmsmorden", "Södermalmsmorden" & "Kungsholmsmorden". Kommer tyvärr inte ihåg namnet på författaren men du kan ju söka upp dom på bokus.se t ex. Han har nyligen kommit ut med "Gamla stan morden" också men den har bara givits ut i inbunden än så länge. Så jag väntar nog tills den kommer ut på pocket, även om jag är sååå nyfiken på den..hihi.