2009-12-15

Det är så underbart att det snöar och att snön faktiskt ligger kvar. Jag och barnen på förskolan har idag åkt pulka, skottat, kastat snö på varandra, rullat runt i snön och gjort snöänglar. Jag gillar snön och barnen gillar snön. Synd bara att det så lätt blir "kaos" här i stan när det kommer lite snö... Nu längtar jag till fjällvärlden, Ramundberget eller Bydalen där man verkligen vet hur man tar hand om snön :) Mmm tänk, ett par skidor på och ut i en en go backe, eller ett nypistat längdspår på fjället, mys!

2 kommentarer:

Linda sa...

Jag & min älskling åker upp till Björnrike, Vemdalen på söndag morron och ska vara där en vecka. Ska bli sååå härligt att få njuta av riktigt mycket snö. Och jag som inte är så duktig på att åka slalom ska gå i tre dagars skidskola. Ska bli kul & spännande. ;o)

Ja väldigt konstigt att det ska bli "kaos" så fort det snöar i Sthlm, samma sak varje år. Hihi...

Kram!

maria sa...

Ibland vill jag också ha sånt jobb som du, när man får leka ibland på jobbet :) Grattis till bröllopet och tusen tack för inbjudan!! Jag vet inte ännu om vi kan komma, vi får kolla på detta framåt, det var ju ett tag till OSA ;-) Va roligt för er!!! Många kramar Maria & Co