2010-02-01

Äntligen har min fina kalender kommit! Efter lång leveranstid på två veckor så damp den ner i brevlådan idag. Jag hade en kalender från detta företag förra året också och har nu alltså en för det underbara året 2010 också. Låt året börja, bara en månad försent - så går det när man inte beställer i tid och att inte de som finns i bokhandeln inte duger! Det är små bra detaljer som jag verkligen gillar, till exempel att vid beställning kunde man välja att skriva in viktiga grejer så som födelsedagar, eller som ni ser nedan - ifall vi glömmer :-) Igår var det exakt sex månader kvar! Det går framåt! Jippi!

5 kommentarer:

Sara sa...

Så fin den blev! :)

Sara sa...

Åh, vilken fin! Jag har också beställt en egen kalender i år, för första gången! Jag beställde från tryckdig.se. Det var två veckors leveranstid på den också, men jag hoppas den kommer snart :)

Det låter bra att du hade en så fin helg :) london låter grymt, hade ingen aning om att du skulle dit! Ska ni shoppa?
Säg till om du vill hänga med på den där fotoutställningen på naturhistoriska en annan dag, det är en tjej som åkt till Arktis (tror jag) och fotat isbjörnar.
KRAAAAM!

Louise Larsson sa...

Åh, jag ska också få min idag:) Min jobbarkompis har redan fått sin och det verkar vara bättre kvalitet nu än förra året? Med lite plastad framsida och en stor plastficka i bak och så? Och så var det ju bra med facebook-länken så man fick födelsedagarna smidigt. Jag skrev också in ert bröllop förresten:) Som sagt, vore ju dumt att missa det;) Nästa vecka lånar vi er lägenhet då, för ni var inte hemma va? KRAM

Josefin i Ramis sa...

Hej Elin!

Efter att ha läst din blogg blev jag också väldigt peppad på att göra en egen kalender :-) Har nu ägnat halva förmiddagen till denna kalender som jag längtar tokmycket tills jag får!

Kram på dig!

Kajsan sa...

Jag har också en! Längtar till i sommar då det är dags att beställa nästa. Nu när det äntligen går att lägga in födelsedagar och sånt på en gång. Hurra!